Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.